Kaartverkoop via Internet - overzicht activiteiten

Hoe koop ik een kaartje?

Kaarten bestellen bij Bibliotheek Katwijk werkt heel eenvoudig kies de activiteit, kies het aantal kaarten en ga verder.
Als uw bestelling compleet is, logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Bent u geen lid van Bibliotheek Katwijk? Ook dan kunt u gemakkelijk kaarten bestellen door u aan te melden met uw e-mailadres.
Vervolgens kunt u afrekenen met iDEAL. Heel gemakkelijk bij uw bibliotheek. We wensen u een prettige activiteit toe.

Het is niet mogelijk eenmaal gekochte toegangskaarten terug te geven.

 • 10 juli 2017
  19:30 - 21:00 u.
  Door: zangdocente Wieke Ubels
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Ervaar vooral het plezier van zingen in deze speelse zangworkshop voor volwassenen.
 • 12 juli 2017
  10:30 - 11:30 u.

  Mummie kindercollege
  Totaal: 30
  Vrij: 28

  Door: Egyptoloog Ben van Bercken
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Super interessant kindercollege over wat er komt kijken bij het maken van een mummie in het Oude Egypte.
  Opmerking: Leeftijd: 7 t/m 12 jaar.
 • 12 juli 2017
  20:00 u.

  Lezing: Waarom wij wandelen
  Totaal: 80
  Vrij: 80

  Door: wandelaar/schrijver Flip van Doorn
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Een boeiende avond over alle aspecten van het wandelen. Mede n.a.v. het recente boek van Van Doorn: ‘De eerste wandelaar’. Met toeristische wandeltips in de regio.
  Opmerking: Boekverkoop door Boekhandel Van der Meer.
 • 13 juli 2017
  10:00 - 11:30 u.
  Door: Anke Minnee
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Een leuke kennismakingsochtend over Frankrijk, de Fransen en hun taal. Je leert alvast handige Franse woordjes om nog meer plezier te hebben op vakantie. Natuurlijk ontbreekt een croissantje en glaasje jus d’orange niet.
  Opmerking: Leeftijd: 9 t/m 13 jaar.
 • 14 juli 2017
  10:30 u.
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  In deze workshop leer je alles over het maken van een natuurfilm, tot en met tips voor het verhaal en het maken van shots. Je kunt meedoen met de wedstrijd van het WFFR. Neem je telefoon of fototoestel mee!
  Opmerking: Leeftijd: 10 t/m 16 jaar.
 • 18 juli 2017
  10:30 - 12:00 u.
  Door: Petra van Hippe Stippe
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  We maken drie verschillende super hippe armbandjes met heel veel kraaltjes, bedeltjes, schelpjes, kwastjes en lintjes.
  Opmerking: Leeftijd: vanaf 5 jaar .
 • 19 juli 2017
  10:30 - 11:30 u.

  Workshop: Jongleren
  Totaal: 20
  Vrij: 20

  Door: Jasper Klinkenberg
  Locatie: Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever
  Jongleur Jasper leert je om zelf te jongleren met ballen. Maar we gaan veel meer doen zoals diabolo, poi en flowersticks.
  Opmerking: Leeftijd: vanaf 9 jaar.
 • 19 juli 2017
  19:30 u.
  Door: Menno van Duijn en Joost Bouwmeester
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Woensdag 19 juli om 19.30 uur in de Hoofdbibliotheek én 26 juli om 20.30 uur bij de Buitenwatering. Beginnende en gevorderde fotografieliefhebbers kunnen in theorie én praktijk van alles bijleren over het maken van mooie foto’s maken van het landschap. Voor elk type camera.
  Opmerking: Leeftijd: vanaf 15 jaar.
 • 20 juli 2017
  10:30 - 12:00 u.

  Workshop: Handlettering
  Totaal: 12
  Vrij: 12

  Door: Safia van StudioSaf
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Safia helpt je een lettertype te zoeken dat bij je past en die ga je uitwerken in de vorm van een zelfgekozen woord op een kaart. Een leuke ochtend tekenen, letters en inspiratie.
  Opmerking: Voor volwassenen.
 • 24 juli 2017
  14:00 u.
  Door: Marrigje Haasnoot
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Marrigje vertelt alles over het belangrijke werk van de Reddingsbrigade in Katwijk en over muizwemmen, stromingen, getijden, zandbanken, vlaggen en over ruimte voor hulpverleners.
  Opmerking: Leeftijd: vanaf 8 jaar.
 • 25 juli 2017
  10:30 u.
  Door: Jan de Lange
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Een leuke en verrassende lezing over golven. Hoe ontstaan ze eigenlijk, welke soorten zijn er? En natuurlijk gaan de kinderen ook zelf aan de slag….
  Opmerking: Leeftijd: 5 t/m 12 jaar.
 • 27 juli 2017
  10:00 - 11:30 u.

  Jut&Jul theaterworkshop
  Totaal: 20
  Vrij: 19

  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Een actieve workshop waarin de kinderen gaan dansen, zingen en acteren. Een leuke kennismaking met de podiumkunsten en Jut&Jul theater.
  Opmerking: Leeftijd: 6 tot 12 jaar.

Aanmelden

Zoeken in cWiseWinkelmand

Sluit venster |x

Om uw mening te kunnen geven, heeft u een cWise-account nodig. Daarvoor moet uw e-mailadres bij ons bekend zijn. Geef uw e-mailadres op via Algemene lenergegevens


Sluit venster |x

Om een cWise profiel aan te maken moet u eerst akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden.

Algemene Voorwaarden

Akkoordverklaring

cWise is een dienst die wordt aangeboden binnen de webcatalogus van uw bibliotheek. cWise wordt geleverd door uw bibliotheek en HKA BV (hierna te noemen HKA of aangeduid met 'we'; of 'wij';).

cWise-componenten zijn o.a.

 • Recensies (recensies door gebruikers)
 • Waardering (waarderingen door gebruikers)
 • Tags (social tagging met eigen trefwoorden door gebruikers)
 • Lijsten (boekenlijstjes van gebruikers)
 • Vrienden (vrienden worden met andere bibliotheekleden uit Nederland)
 • Tip een vriend (een titel doorsturen naar vrienden)


Onderstaande voorwaarden behelzen in grote lijnen dat u belooft geen onbehoorlijke dingen te doen binnen de dienst cWise of zaken waar deze dienst niet voor bedoeld is, en HKA belooft geen onbehoorlijke zaken te doen met uw gegevens.Voordat u gebruik kunt maken van cWise dient u akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden. Bij het eerste gebruik van cWise wordt u eenmalig gevraagd of u akkoord gaat. HKA kan deze voorwaarden echter te allen tijde aanpassen zonder voorafgaande waarschuwing. U wordt geacht bekend te zijn met deze voorwaarden. Mocht u cWise na eventuele wijzigingen gebruiken dan betekent dat dat u deze wijzigingen hebt geaccepteerd. Wij beloven echter de basisprincipes van deze voorwaarden niet fundamenteel te wijzigen en grote wijzigingen aan te kondigen met de mogelijkheid uw account op te heffen.

Beperkingen van het gebruik en Fair Use policy

De cWise-service is uitsluitend bedoeld voor normaal gebruik vanuit de webcatalogus van de bibliotheek. Het is niet toegestaan op enigerlei wijze geautomatiseerd (bijvoorbeeld via een script, robot, crawler of ander geautomatiseerd systeem) veelvuldig content van de webcatalogus of het cWise-systeem te downloaden of in te voeren.

Uw account is gekoppeld aan uw bibliotheekabonnement. De accountgegevens mogen niet gedeeld worden met derden die geen recht hebben op het gebruik van dit abonnement.

Bij het toevoegen van content aan cWise dient men rekening te houden met algemene normen van fatsoen. Het is niet toegestaan content te plaatsen die illegaal, obsceen, bedreigend, kwaadsprekend of lasterlijk is, rechten van derden schendt (met inbegrip van intellectueel eigendom en privacyrechten), anderszins beledigend of aanstootgevend is of een politieke of commerciële boodschap bevat.Bij het toevoegen van content aan cWise dient men rekening te houden met algemene normen van fatsoen. Het is niet toegestaan content te plaatsen die illegaal, obsceen, bedreigend, kwaadsprekend of lasterlijk is, rechten van derden schendt (met inbegrip van intellectueel eigendom en privacyrechten), anderszins beledigend of aanstootgevend is of een politieke of commerciële boodschap bevat.

Privacy

Ten behoeve van cWise worden enkele gegevens die van u bekend zijn (naam, adres, mailadres en lenersnummer) opgeslagen op de centrale cWise-server. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om de dienst cWise te kunnen voeren. HKA stelt deze gegevens niet beschikbaar aan derden. HKA behoudt zich het recht voor bepaalde geaggregeerde gegevens te gebruiken en te leveren aan derden. Nooit zullen deze gegevens echter tot individuele gegevens te herleiden zijn.

Op uw profielpagina onder instellingen kunt u opgeven welke gegevens anderen van u mogen zien. Wij zullen onze uiterste best doen om te zorgen dat uw gegevens ook privé blijven, al is dit nooit voor 100% te garanderen. We zullen uw gegevens in ieder geval nooit opzettelijk aan derden verstrekken.

Gebruikersnaam

Bij het aanmaken van uw profiel wordt u gevraagd om een gebruikersnaam (nickname) te kiezen. Dit is de naam die getoond wordt bij uw bijdragen in cWise. Deze gebruikersnaam moet uniek zijn binnen cWise (daar zorgt het systeem voor), en mag geen belediging voor anderen vormen (specifiek of algemeen) of obsceen taalgebruik bevatten. U mag zich niet voordoen als een andere persoon of instelling. Uw gebruikersnaam mag ook niet de indruk wekken dat u HKA, cWise of één van de aangesloten bibliotheken vertegenwoordigt.

Mail

Het cWise-systeem en/of HKA kan u mail sturen. Binnen uw profielpagina kunt u aangeven welke soort berichten u wel en niet wenst te ontvangen. Uw mailadres zal nooit rechtstreeks zichtbaar worden gemaakt, anders dan op uw persoonlijke profielpagina.

Auteursrechtelijke bescherming

Wanneer u content toevoegt aan cWise, dan doet u dat onder de Creative Commons Naamsvermelding - Geen Afgeleide werken 3.0 licentie. Kort samengevat houdt dit in dat uw content door iedereen gebruikt mag worden, mits ongewijzigd en onder vermelding van uw naam. Dit betekent dat wij niet het auteursrecht claimen over de door u ingevoerde gegevens, maar dat we deze gegevens alleen mogen gebruiken. Het staat u vrij de ingevoerde gegevens ook elders te plaatsen. Zoals eerder vermeld is het alleen toegestaan content te plaatsen waarmee u niet het auteursrecht van anderen schendt.

Hoe om te gaan met misbruik

Wanneer u van mening bent dat een recensie in strijd is met deze voorwaarden, dan kunt u op de "misbruik"-knop klikken. Wanneer voldoende mensen een recensie als misbruik aanmelden, dan zal deze worden verwijderd. Gebruik de 'misbruik"-knop niet om te melden dat u het niet eens bent met de inhoud van de recensie. Dit is een verschil van inzicht, waarvoor u de "niet nuttig"-knop kunt gebruiken. Komt u op andere wijze misbruik tegen, dan kunt u dit melden op cwise.

Verantwoordelijkheid en continuïteit van de dienst

HKA zal pogen de dienst 24 uur per dag, 7 dagen per week, operationeel te houden, en zal de opgeslagen informatie zo zorgvuldig mogelijk behandelen. Mocht dit, door welke omstandigheid dan ook, niet mogelijk blijken, dan zal HKA niet aansprakelijk zijn voor verloren informatie of het niet beschikbaar zijn van het systeem.

Vrijwaring

Omdat veel van de informatie afkomstig is van medegebruikers, kan het voorkomen dat de informatie binnen cWise niet geheel juist, volledig of up-to-date is. De informatie die door gebruikers van cWise wordt geplaatst, wordt niet door HKA gecontroleerd op juistheid. Wel doet HKA haar best om gebruik, dat in strijd is met de gebruiksvoorwaarden, tegen te gaan. HKA is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten en onvolkomenheden in de verstrekte informatie en er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van de dienst. HKA is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van cWise of de onmogelijkheid om deze te gebruiken. De gebruiker van de website vrijwaart HKA voor alle aanspraken op schadevergoeding, zowel van de gebruiker zelf als van derden, in verband met de informatie binnen cWise of het gebruik ervan.

Nederlands recht

Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
Voor deze inschrijving is deelname aan cWise niet toegestaan.Sluit venster |x

Geef hier de nickname op die u wilt gebruiken voor recensies, tags etc. Uw nickname moet bestaan uit minimaal 4 letters en/of cijfers. Als een nickname al in gebruik is, krijgt u voorbeelden van mogelijke andere namen te zien. Natuurlijk mag u ook een hele andere nickname kiezen.Tip: Uw nickname wordt op het scherm getoond. Gebruik dus niet uw pincode of postcode.Wijzig hier uw nickname.of


Sluit venster |x
Sluit venster |x


Sluit venster |x