Kaartverkoop via Internet - overzicht activiteiten

Hoe koop ik een kaartje?

Kaarten bestellen bij Bibliotheek Katwijk werkt heel eenvoudig kies de activiteit, kies het aantal kaarten en ga verder.
Als uw bestelling compleet is, logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Bent u geen lid van Bibliotheek Katwijk? Ook dan kunt u gemakkelijk kaarten bestellen door u aan te melden met uw e-mailadres.
Vervolgens kunt u afrekenen met iDEAL. Heel gemakkelijk bij uw bibliotheek. We wensen u een prettige activiteit toe.

Het is niet mogelijk eenmaal gekochte toegangskaarten terug te geven.

 • 26 september 2018
  19:30 u.
  Door: schrijfster Josha Zwaan
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  De schrijfster Josha Zwaan komt naar Katwijk. Ze vertelt deze avond onder andere over haar onlangs verschenen boek: ‘Parnassia 3’. Een ontroerend verhaal over een jonge vrouw die tijdens WOII haar man verliest wat een leven vol eenzaamheid en verbittering tot gevolg heeft. Een indringend verhaal over de liefde en een verwoest leven. Natuurlijk komt het overige werk van Josha ook aan bod tijdens deze avond. In de pauze: boekverkoop door boekhandel Van der Meer.
  Opmerking: Zaal open: 19.00 uur.
 • 03 oktober 2018
  09:30 - 11:30 u.
  Locatie: Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever
  Met een makkelijk en toegankelijk oefenprogramma leren starters e-mailen en op het internet werken. De ochtenden worden begeleid door ervaren medewerkers. De cursus is 3 dagdelen en wordt gehouden op woensdag 3, 10 en 17 oktober.
 • 05 oktober 2018
  16:00 - 17:00 u.
  Door: Fleur Vooijs
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  In de Kinderboekenweek gaan we vriendschapsschriften en kaarten maken. Deelnemers aan de workshop moeten kunnen schrijven.
  Opmerking: Leeftijd vanaf 7jaar.
 • 06 oktober 2018
  10:30 - 11:15 u.
  Door: kindertheater deepdeep
  Locatie: Bibliotheek Valkenburg
  Een vrolijke en muzikale kindertheatervoorstelling over de thema's vriendschap, jaloezie, eerlijkheid, natuur, dieren maar ook over de kers op de taart.
  Opmerking: Leeftijd: 2 t/m 9 jaar.
 • 08 oktober 2018
  19:30 u.
  Door: Menno van Duijn en Joost Bouwmeester
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Na een aantal succesvolle fotografiecursussen bij de bibliotheek organiseren we dit jaar een speciale themacursus gericht op het fotograferen van de damhertenbronst. We starten met een theorieavond in de Hoofdbibliotheek op maandag 8 oktober om 19.30 uur waarin meer wordt verteld over het fotograferen van damherten. Na de theorie hebben we de praktijkochtend op zaterdag 13 oktober om 07.30 uur waarbij we in de Amsterdamse Waterleidingduinen op zoek gaan naar damherten.
 • 10 oktober 2018
  14:00 u.
  Door: Anna Woltz
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Tijdens de Kinderboekenweek komt de schrijfster Anna Woltz naar de bibliotheek. Zij gaat deze middag vertellen over het thema: vriendschap.
  Opmerking: Leeftijd: 7-12 jaar
 • 10 oktober 2018
  19:30 u.
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Deze film speelt zich af op een Franse boerderij ten tijde van WOI. Wanneer de mannen naar het front vertrekken om de vechten tegen de Duitsers, zijn het de vrouwen die al het zware werk op zich nemen. Wachtend op hun zonen en mannen doen ze er alles aan om te overleven en het dagelijks leven voort te zetten. Een prachtig verhaal naar het gelijknamige boek van Ernest Pérochon.
  Opmerking: Zaal open: 19.00 uur. Inclusief hapjes.
 • 13 oktober 2018
  10:30 - 12:00 u.
  Door: Hippe Stippe
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  In het kader van de Kinderboekenweek gaan we gezellig een fantasiedier op een stok maken. De workshop is inclusief materialen.
  Opmerking: Leeftijd vanaf 8 jaar.
 • 18 oktober 2018
  20:30 u.
  Door: Hans Goedkoop en het ensemble Camerata Trajectina
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Vive le Geus! Een bloedstollende voorstelling over 80 jaar opstand, over chaos en onderlinge verdeeldheid, intrige en wreedheid, maar vooral over de kracht van muziek in tijden van oorlog. Hans Goedkoop vertelt samen met het ensemble Camerata Trajectina het verhaal van de 80-jarige oorlog, de belangrijkste periode in de ontstaansgeschiedenis van ons land. Dit is zo’n avond die je zeker niet wilt missen.
  Opmerking: Zaal open: 20.00 uur.
 • 23 oktober 2018
  10:00 - 12:30 u.
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  In deze Minecraftworkshop gaan we een fort uit de Oude Hollandse Waterlinie nabouwen. Met z’n tweeën heb je 2 uur de tijd om een fort te bouwen. Compleet met muren, stadspoorten, een gracht en kanonnen. Ervaring met Minecraft is een must!
  Opmerking: Leeftijd: 9-14 jaar
 • 31 oktober 2018
  09:30 - 11:30 u.
  Locatie: Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever
  De overheid regelt steeds meer via internet en verwacht dat iedereen daar gebruik van maakt. In vier bijeenkomsten maken de deelnemers kennis met werken met de digitale overheid, leren ze een DigiD aanvragen en ermee werken. Deze cursus is voor mensen die al wat ervaring hebben met computers en internet. De cursus is 4 dagdelen en wordt gehouden op woensdag 31 oktober en 7, 14 en 21 november.
  Opmerking: Prijs is incl. werkboek.
 • 07 november 2018
  14:00 - 15:00 u.
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Ben je benieuwd waar ons kraanwater eigenlijk vandaan komt? En hoe je water eigenlijk schoon maakt? Kom dan naar dit kindercollege want Lisa van de Linde gaat je er alles over vertellen. Er worden zelfs wat proefjes gedaan om het te laten zien.
  Opmerking: Leeftijd: 8-12 jaar.