Kaartverkoop via Internet - overzicht activiteiten

Hoe koop ik een kaartje?

Kaarten bestellen bij Bibliotheek Katwijk werkt heel eenvoudig kies de activiteit, kies het aantal kaarten en ga verder.
Als uw bestelling compleet is, logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Bent u geen lid van Bibliotheek Katwijk? Ook dan kunt u gemakkelijk kaarten bestellen door u aan te melden met uw e-mailadres.
Vervolgens kunt u afrekenen met iDEAL. Heel gemakkelijk bij uw bibliotheek. We wensen u een prettige activiteit toe.

Het is niet mogelijk eenmaal gekochte toegangskaarten terug te geven.

 • 31 maart 2017
  20:30 u.
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Een unieke ontmoeting met schrijver en columnist Tommy Wieringa waarbij hij zal vertellen over zijn werk en ook daaruit zal voorlezen. Ook zijn nieuwe boek, dat in februari verschijnt, dat komt aan bod.
  Opmerking: Zaal open 20.00 uur.
 • 03 april 2017
  09:15 - 10:15 u.
  Uitverkocht
  Door: Lilian van der Peet van Muziekschool Katwijk
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Samen met jou zet je kind de eerste stapjes in de muziek. Daarna staat de koffie klaar en wordt er kort verteld wat de bibliotheek voor kleine kinderen te bieden heeft.
  Opmerking: 1 kaart is voor 1 kind met 1 ouder.
 • 03 april 2017
  10:15 - 11:15 u.
  Door: Lilian van der Peet van Muziekschool Katwijk
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Samen met jou zet je kind de eerste stapjes in de muziek. Daarna staat de koffie klaar en wordt er kort verteld wat de bibliotheek voor kleine kinderen te bieden heeft.
  Opmerking: 1 kaart is voor 1 kind met 1 ouder.
 • 04 april 2017
  09:30 - 11:30 u.
  Locatie: Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever
  Met een makkelijk en toegangelijk oefenprogramma leren starters e-mailen en op het internet werken. De cursusdata zijn: dinsdagochtend 4, 11 en 18 april. Let op deze cursus is speciaal voor starters met een tablet.
 • 12 april 2017
  20:00 u.
  Locatie: Bibliotheek Rijnsburg
  Carolien van Egmond (RTV Katwijk) interviewt Derk Bolt over onder meer zijn belevenissen tijdens de reizen die hij maakte het televisieprogramma Spoorloos. De toegangsprijs is inclusief het boek 'Groeten uit Verweggistan: op reis voor Spoorloos' t.w.v. € 16,95. Dit boek wordt bij binnenkomst uitgereikt.
  Opmerking: Zaal open 19.30 uur.
 • 19 april 2017
  19:30 u.
  Uitverkocht

  Filmavond
  Totaal: 65
  Vrij: 0

  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Een meeslepende film, gebaseerd op de bestseller van M.L. Stedman, waarin twee geliefden die op een eiland bij West-Australië wonen, een discutabele beslissing nemen die hen zal blijven achtervolgen.
  Opmerking: Zaal open 19.00 uur.
 • 09 mei 2017
  09:30 - 11:30 u.

  Cursus Word
  Totaal: 10
  Vrij: 4

  Locatie: Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever
  Een driedelige cursus waarin de volgende elementen aan bod komen: document maken en opslaan, selecteren, knippen en plakken, opmaken, lettertype, kleur, regelafstand, brief opmaken, afbeeldingen invoegen. Met veel gelegenheid voor begeleid oefenen. De cursusdata zijn: 9, 16 en 23 mei.
 • 11 mei 2017
  20:00 u.
  Door: André van der Hoeven
  Locatie: Bibliotheek Valkenburg
  Fotograaf van de sterren André van der Hoeven laat ons dingen zien die met het blote oog niet zichtbaar zijn.
  Opmerking: Zaal open 19.30 uur.
 • 22 mei 2017
  09:30 - 11:30 u.
  Locatie: Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever
  Een handige workshop over het e-bookaanbod van de bibliotheek en over hoe je e-books kunt lenen en beheren op de e-reader en tablet. Er wordt gebruik gemaakt van de e-readers en tablets van de bibliotheek. Deelnemers moeten lid zijn van de bibliotheek.
 • 30 mei 2017
  09:30 - 11:30 u.
  Locatie: Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever
  In vier bijeenkomsten maakt u kennis met werken met de digitale overheid. De data zijn: 30 mei, 6, 13 en 20 juni. De cursus is voor alle inwoners van de gemeente Katwijk die al wat ervaring hebben met computers en internet.
  Opmerking: Inclusief werkboek en koffie.
 • 31 mei 2017
  19:30 u.
  Locatie: Bibliotheek Valkenburg
  Opmerking: Zaal open 19.00 uur.

  Aanmelden

  Zoeken in cWise  Winkelmand

  Sluit venster |x

  Om uw mening te kunnen geven, heeft u een cWise-account nodig. Daarvoor moet uw e-mailadres bij ons bekend zijn. Geef uw e-mailadres op via Algemene lenergegevens


  Sluit venster |x

  Om een cWise profiel aan te maken moet u eerst akkoord gaan met de Algemene Voorwaarden.

  Algemene Voorwaarden

  Akkoordverklaring

  cWise is een dienst die wordt aangeboden binnen de webcatalogus van uw bibliotheek. cWise wordt geleverd door uw bibliotheek en HKA BV (hierna te noemen HKA of aangeduid met 'we'; of 'wij';).

  cWise-componenten zijn o.a.

  • Recensies (recensies door gebruikers)
  • Waardering (waarderingen door gebruikers)
  • Tags (social tagging met eigen trefwoorden door gebruikers)
  • Lijsten (boekenlijstjes van gebruikers)
  • Vrienden (vrienden worden met andere bibliotheekleden uit Nederland)
  • Tip een vriend (een titel doorsturen naar vrienden)


  Onderstaande voorwaarden behelzen in grote lijnen dat u belooft geen onbehoorlijke dingen te doen binnen de dienst cWise of zaken waar deze dienst niet voor bedoeld is, en HKA belooft geen onbehoorlijke zaken te doen met uw gegevens.Voordat u gebruik kunt maken van cWise dient u akkoord te gaan met de gebruiksvoorwaarden. Bij het eerste gebruik van cWise wordt u eenmalig gevraagd of u akkoord gaat. HKA kan deze voorwaarden echter te allen tijde aanpassen zonder voorafgaande waarschuwing. U wordt geacht bekend te zijn met deze voorwaarden. Mocht u cWise na eventuele wijzigingen gebruiken dan betekent dat dat u deze wijzigingen hebt geaccepteerd. Wij beloven echter de basisprincipes van deze voorwaarden niet fundamenteel te wijzigen en grote wijzigingen aan te kondigen met de mogelijkheid uw account op te heffen.

  Beperkingen van het gebruik en Fair Use policy

  De cWise-service is uitsluitend bedoeld voor normaal gebruik vanuit de webcatalogus van de bibliotheek. Het is niet toegestaan op enigerlei wijze geautomatiseerd (bijvoorbeeld via een script, robot, crawler of ander geautomatiseerd systeem) veelvuldig content van de webcatalogus of het cWise-systeem te downloaden of in te voeren.

  Uw account is gekoppeld aan uw bibliotheekabonnement. De accountgegevens mogen niet gedeeld worden met derden die geen recht hebben op het gebruik van dit abonnement.

  Bij het toevoegen van content aan cWise dient men rekening te houden met algemene normen van fatsoen. Het is niet toegestaan content te plaatsen die illegaal, obsceen, bedreigend, kwaadsprekend of lasterlijk is, rechten van derden schendt (met inbegrip van intellectueel eigendom en privacyrechten), anderszins beledigend of aanstootgevend is of een politieke of commerciële boodschap bevat.Bij het toevoegen van content aan cWise dient men rekening te houden met algemene normen van fatsoen. Het is niet toegestaan content te plaatsen die illegaal, obsceen, bedreigend, kwaadsprekend of lasterlijk is, rechten van derden schendt (met inbegrip van intellectueel eigendom en privacyrechten), anderszins beledigend of aanstootgevend is of een politieke of commerciële boodschap bevat.

  Privacy

  Ten behoeve van cWise worden enkele gegevens die van u bekend zijn (naam, adres, mailadres en lenersnummer) opgeslagen op de centrale cWise-server. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om de dienst cWise te kunnen voeren. HKA stelt deze gegevens niet beschikbaar aan derden. HKA behoudt zich het recht voor bepaalde geaggregeerde gegevens te gebruiken en te leveren aan derden. Nooit zullen deze gegevens echter tot individuele gegevens te herleiden zijn.

  Op uw profielpagina onder instellingen kunt u opgeven welke gegevens anderen van u mogen zien. Wij zullen onze uiterste best doen om te zorgen dat uw gegevens ook privé blijven, al is dit nooit voor 100% te garanderen. We zullen uw gegevens in ieder geval nooit opzettelijk aan derden verstrekken.

  Gebruikersnaam

  Bij het aanmaken van uw profiel wordt u gevraagd om een gebruikersnaam (nickname) te kiezen. Dit is de naam die getoond wordt bij uw bijdragen in cWise. Deze gebruikersnaam moet uniek zijn binnen cWise (daar zorgt het systeem voor), en mag geen belediging voor anderen vormen (specifiek of algemeen) of obsceen taalgebruik bevatten. U mag zich niet voordoen als een andere persoon of instelling. Uw gebruikersnaam mag ook niet de indruk wekken dat u HKA, cWise of één van de aangesloten bibliotheken vertegenwoordigt.

  Mail

  Het cWise-systeem en/of HKA kan u mail sturen. Binnen uw profielpagina kunt u aangeven welke soort berichten u wel en niet wenst te ontvangen. Uw mailadres zal nooit rechtstreeks zichtbaar worden gemaakt, anders dan op uw persoonlijke profielpagina.

  Auteursrechtelijke bescherming

  Wanneer u content toevoegt aan cWise, dan doet u dat onder de Creative Commons Naamsvermelding - Geen Afgeleide werken 3.0 licentie. Kort samengevat houdt dit in dat uw content door iedereen gebruikt mag worden, mits ongewijzigd en onder vermelding van uw naam. Dit betekent dat wij niet het auteursrecht claimen over de door u ingevoerde gegevens, maar dat we deze gegevens alleen mogen gebruiken. Het staat u vrij de ingevoerde gegevens ook elders te plaatsen. Zoals eerder vermeld is het alleen toegestaan content te plaatsen waarmee u niet het auteursrecht van anderen schendt.

  Hoe om te gaan met misbruik

  Wanneer u van mening bent dat een recensie in strijd is met deze voorwaarden, dan kunt u op de "misbruik"-knop klikken. Wanneer voldoende mensen een recensie als misbruik aanmelden, dan zal deze worden verwijderd. Gebruik de 'misbruik"-knop niet om te melden dat u het niet eens bent met de inhoud van de recensie. Dit is een verschil van inzicht, waarvoor u de "niet nuttig"-knop kunt gebruiken. Komt u op andere wijze misbruik tegen, dan kunt u dit melden op cwise.

  Verantwoordelijkheid en continuïteit van de dienst

  HKA zal pogen de dienst 24 uur per dag, 7 dagen per week, operationeel te houden, en zal de opgeslagen informatie zo zorgvuldig mogelijk behandelen. Mocht dit, door welke omstandigheid dan ook, niet mogelijk blijken, dan zal HKA niet aansprakelijk zijn voor verloren informatie of het niet beschikbaar zijn van het systeem.

  Vrijwaring

  Omdat veel van de informatie afkomstig is van medegebruikers, kan het voorkomen dat de informatie binnen cWise niet geheel juist, volledig of up-to-date is. De informatie die door gebruikers van cWise wordt geplaatst, wordt niet door HKA gecontroleerd op juistheid. Wel doet HKA haar best om gebruik, dat in strijd is met de gebruiksvoorwaarden, tegen te gaan. HKA is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten en onvolkomenheden in de verstrekte informatie en er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van de dienst. HKA is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van cWise of de onmogelijkheid om deze te gebruiken. De gebruiker van de website vrijwaart HKA voor alle aanspraken op schadevergoeding, zowel van de gebruiker zelf als van derden, in verband met de informatie binnen cWise of het gebruik ervan.

  Nederlands recht

  Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
  Voor deze inschrijving is deelname aan cWise niet toegestaan.Sluit venster |x

  Geef hier de nickname op die u wilt gebruiken voor recensies, tags etc. Uw nickname moet bestaan uit minimaal 4 letters en/of cijfers. Als een nickname al in gebruik is, krijgt u voorbeelden van mogelijke andere namen te zien. Natuurlijk mag u ook een hele andere nickname kiezen.Tip: Uw nickname wordt op het scherm getoond. Gebruik dus niet uw pincode of postcode.  Wijzig hier uw nickname.  of


  Sluit venster |x
  Sluit venster |x


  Sluit venster |x