Kaartverkoop via Internet - overzicht activiteiten

Hoe koop ik een kaartje?

Kaarten bestellen bij Bibliotheek Katwijk werkt heel eenvoudig kies de activiteit, kies het aantal kaarten en ga verder.
Als uw bestelling compleet is, logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
Bent u geen lid van Bibliotheek Katwijk? Ook dan kunt u gemakkelijk kaarten bestellen door u aan te melden met uw e-mailadres.
Vervolgens kunt u afrekenen met iDEAL. Heel gemakkelijk bij uw bibliotheek. We wensen u een prettige activiteit toe.

Het is niet mogelijk eenmaal gekochte toegangskaarten terug te geven.

 • 03 januari 2018
  14:30 - 16:00 u.
  Uitverkocht
  Door: Coby van Houdt
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  De deelnemers gaan een natuur moodbord maken. Een leuke activiteit in samenwerking met Natuurcentrum Katwijk.
  Opmerking: Leeftijd 6 t/m 12 jaar
 • 10 januari 2018
  19:30 u.
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Deze boekverfilming vertelt het verhaal over een man die een stil en teruggetrokken leven leidt. Dit verandert wanneer plotseling zijn oude jeugdliefde opduikt en hij wordt gedwongen de beslissingen die hij in het verleden maakte, onder ogen te komen.
  Opmerking: Zaal open: 19.00 uur.
 • 18 januari 2018
  20:00 u.
  Door: IJsclub Voorwaarts
  Locatie: De Roskam
  IJsclub Voorwaarts bestaat in januari 125 jaar en is daarmee één van de oudste verenigingen van Katwijk. Ter gelegenheid daarvan brengen zij een jubileumboek uit. In dit boek beschrijft en toont oud-voorzitter Gerard van Beelen in woord en beeld de 125-jarige geschiedenis van Voorwaarts en het schaatsen in Katwijk. Een boeiende lokale avond.
  Opmerking: Jubileumboek met korting te koop.
 • 24 januari 2018
  20:00 u.
  Door: Martin Hendriksma
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Martin Hendriksma neemt je deze avond mee op reis langs de Rijn. Van het begin in de Zwitserse Gotthardpas tot de uitmonding in de Noordzee in Katwijk. Schippers, schilders en soldaten brengen het water tot leven. Samen vertellen ze het levensverhaal van de rivier die de geschiedenis van landen, steden en mensen al sinds de Romeinen bepaalt.
  Opmerking: Zaal open: 19.30 uur.
 • 05 februari 2018
  20:00 u.
  Door: Paul Marselje
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Paul Marselje vertelt deze avond over de boeken van Dan Brown en de relatie die in de verhalen wordt gelegd met de vrijmetselarij. Deze lezing geeft antwoord op vragen als: Wie is Dan Brown? Wat is er waar en niet waar over de vrijmetselarij in zijn boeken? En wat is die mysterieuze vrijmetselarij eigenlijk?
  Opmerking: Zaal open: 19.30 uur.
 • 06 februari 2018
  09:30 - 11:30 u.
  Locatie: Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever
  Het internet is niet voor iedereen eenvoudig om mee te werken. Daarom bieden wij deze cursus aan waarmee je met een makkelijk en toegankelijk oefenprogramma leert e-mailen en op het internet werken. De cursus is op dinsdag 6, 13 en 20 februari.
  Opmerking: Prijs is voor drie dagdelen.
 • 07 februari 2018
  19:30 u.
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Het leven van de succesvolle Jan komt plotseling overhoop te liggen wanneer zijn moeder een beroerte krijgt en hierbij haar spraakvermogen verliest. Een tedere en ontroerende film.
  Opmerking: Zaal open: 19.00 uur. Inclusief hapjes.
 • 13 februari 2018
  20:00 u.
  Door: Kees Hoek
  Locatie: Bibliotheek Rijnsburg
  Wie kent hem niet: de Matthäus Passion van Johan Sebastian Bach. Een prachtig stuk waar al vele mensen van hebben genoten. Kees Hoek, docent aan de Muziekschook Katwijk, vertelt er deze avond meer over, onder meer over de ontstaansgeschiedenis en de wereld waarin de componist leefde.
 • 19 februari 2018
  20:00 u.
  Door: Fik Meijer
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  Schrijver en classicus Fik Meijer komt over zijn laatste boek ‘Via Appia’ vertellen. Hij volgt hierin het spoor van de dichter Horatius, die in 37 voor Christus over deze antieke Romeinse weg reisde. De avond gaat over de wagens, herbergen en beroemde schrijvers en schilders die over de Via Appia hebben gelopen.
  Opmerking: Zaal open: 19.30 uur.
 • 05 maart 2018
  09:30 - 11:30 u.
  Locatie: Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever
  Tijdens deze handige workshop leer je hoe je e-books kunt lenen en beheren op de e-reader of tablet. Ervaren begeleiders nemen je vanaf het begin bij de hand en vertellen wat nodig is om op een goede manier e-books van de bieb te kunnen lezen.
  Opmerking: Deelnemers moeten lid zijn van de bieb.
 • 05 maart 2018
  20:00 u.
  Locatie: Hoofdbibliotheek
  De schrijfster Franca Treur komt langs om over haar nieuwe boek te vertellen: Hoor nu mijn stem! Een verhaal over een meisje dat bij haar grootouders wordt grootgebracht. Verder zal Franca Treur tijdens deze avond ook meer vertellen over haar eerdere werk: Dorsvloer vol confetti.
  Opmerking: Zaal open: 19.30 uur.
 • 06 maart 2018
  09:30 - 11:30 u.
  Locatie: Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever
  De overheid regelt steeds meer via internet en verwacht dat iedereen daar gebruik van maakt. Bij de cursus Digisterker maak je kennis met werken met de digitale overheid, leer je een DigiD aanvragen en ermee werken. Deze cursus is geschikt voor mensen die al wat ervaring hebben met computers en internet. De cursus is op dinsdag 6, 13, 20 en 27 maart.
  Opmerking: Prijs is voor 4 dagdelen, met werkboek.